Skin Color Cosmetic groots op Huishoudbeurs

Skin Color Cosmetic groots op Huishoudbeurs

Hun presentatie op de Huishoudbeurs met Skin Color Cosmetics is voor Regien en Rosa Strategier een groot succes gebleken. Honderden mensen zijn opgemaakt met de minerale foundation van Skin Color Cosmetics en hebben ervaren hoe de huid werd geanalyseerd om de goede kleur foundation te vinden. Dit succes is niet alleen fantastisch voor Regien en Rosa die twee jaar keihard hebben gewerkt om een fantastisch product neer te zetten, ook voor het image vak is het een geweldige opsteker. Van de redactie feliciteren wij Regien en Rosa dan ook met dit succes en het feit dat ze hun “kop boven het maaiveld” hebben durven uitsteken.

Regien: “Klanten ervaren dat het vinden van de juiste make-up te maken heeft met de ondertoon van de huid en dat dit door opgeleide professionals moet gebeuren.” In Kleur&Stijl (ed 50 pgn 57) heb je verschillende keren kunnen lezen hoe deze make-up jouw business ook een boost kan geven. Als Skin Color Specialist kun jij klanten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met jouw bedrijf en op die manier je andere diensten onder de aandacht brengen. De komende Skin Color Cosmetics opleidingen staan gepland:
3 Mei 10.00 – 16.30
10 Mei 10.00 – 16.30
7 Juni 10.00 – 16.30
21 Juni 10.00 – 16.30
Plaats: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN Hoevelaken.
Prijs: € 799,- (incl. álle materialen)
www.skincolorcosmetics.nl 


Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.