Ambacht in beeld

Ambacht in beeld

Wil jij ook je eigen spijkerbroek maken of vind je het leuk nieuwe kennis en technieken op te doen dan zijn de workshops op het festival Ambacht in Beeld iets voor jou.  Het Festival in De Hallen in Amsterdam richt zich op ambachtelijk meesterschap en wil een divers publiek op interactieve wijze inspireren over ambacht. Met internationale masterclasses, meer dan dertig verschillende workshops en talloze demonstraties en performances door top-ambachtslieden wordt een  programma aangeboden voor jong en oud. Toegang tot het festival is gratis, tickets voor workshops & masterclasses zijn vooraf online te koop en tijdens het festival ter plaatse. Voor sommige workshops & masterclasses is zeer beperkt plaats – koop dus snel je tickets!

Al eerder gepubliceerd, maar in het kader van dit festival nog zeker de moeite waard om te noemen, is de masterclass van Julian Roberts Substraction Cutting georganiseerd door Nelleke Rimmelzwaan op vrijdag 15 september. De 3 dagen durende masterclass gaat door! En… er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.