Contact

Heb je vragen over een abonnement? Neem dan contact op met de klantenservice.
Mail naar: service@vakbladkleurenstijl.nl of bel naar +31 (0)23 57 14 745.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud mail dan naar info@vakbladkleurenstijl.nl of bel naar +31 (0)75 640 78 25.

Vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan

STAGEPLEK

ZOEK JIJ EEN STAGEPLEK?

Wil jij een bijdrage leveren aan het tot stand komen van het vakblad Kleur & Stijl?

Dan is een stage bij dit magazine jouw kans. Het vakblad Kleur & Stijl is hèt magazine voor de professional die zich bezig houdt met het geven van adviezen op het gebied van kleur, stijl, mode, make-up, kapsels en imago. De rubrieken zijn dan ook divers en modisch. Het werken bij het vakblad Kleur & Stijl is dynamisch en afwisselend. Door de afwisselende taken kunnen wij ook diverse stagiaires gebruiken.

Wij kunnen een stage aanbieden voor leerlingen die een website kunnen beheren en teksten kunnen schrijven.
Tevens is er ruimte voor een stagiaire die zich bezighoudt met het schrijven en versturen van persberichten, redigeren van teksten en onderhouden van contacten met relaties.

Wij zijn op zoek naar gedreven mensen die het optimale uit hun opleiding en stage willen halen. Dus of je nu eerstejaars student bent of vierdejaars, binnen ons bedrijf zijn diverse mogelijkheden. Wij zijn een klein bedrijf waar je de begeleiding krijgt die je toekomt. Je krijgt de kans om die opdrachten en taken uit te voeren die nodig zijn voor jouw stage Wil je tijdens je stage echt iets leren, mail je brief en cv naar:

info@vakbladkleurenstijl.nl t.a.v.: Carla van den Puttelaar

Westzaan is met de trein vanaf Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken. Kom eens met ons praten om te kijken of jouw stage aansluit bij onze wensen en mogelijkheden. Vraag naar Carla van den Puttelaar.
Voor meer informatie bel:

075 – 640 78 25
Vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
www.vakbladkleurenstijl.nl

AFSTUDEERPROJECT.

Ben je op zoek naar een afstudeerproject voor je opleiding, neem dan eens contact met ons op. Binnen Kleur & Stijl bestaat de mogelijkheid om een doelgroeponderzoek te verrichten welke past bij jouw afstudeerrichting.

 

 

admin
Meet the author / admin