Lezer reviews

Dank weer voor de mooie nieuwe uitgave van vakblad Kleur&Stijl! Ik put er vaak inspiratie uit en deel dit met mijn social media volgers of in mijn nieuwsbrief. En de vakkennis is vaak toepasbaar in de consulten, of juist een bevestiging van wat ik weet en hoe ik het doe.

Larinda Bok

Hoi Carla, editie 34, ook weer inspirerend, kleurrijk en doeltreffend! Ga zo door! Zonnige groet, Angela

Angela Besseling

Hallo Carla, Even laten weten dat ik superblij ben met de nieuwe rubriek Van de boekenplank. Sowieso lees ik heel graag maar wanneer het gaat over kleur, stijl, uitstraling, imago, mode etc. wordt ik heel hebberig. Altijd fijn om wat van te leren maar ook als inspiratiebron voor presentaties, workshops e.d. Maar eigenlijk lees ik het hele blad Kleur & Stijl enorm graag (hobby en werk ineen) dus ik kijk altijd uit naar de laatste uitgave! Bedankt voor het maken van ons mooie vakblad! Met vriendelijke groet, Annemieke Mouw

Annemieke Mouw

Altijd fijn als vakblad @kleurenstijl op de mat valt! De laatste trends ga ik weer meenemen in de adviezen.

Chantal Prins

Dank je wel voor de kaartjes voor de expo in MoMu. Ik heb ervan genoten. Het was een mooie tentoonstelling. Ik ben daarna nog even doorgelopen naar de winkel van Noë. Met pumps in de mooiste kleuren die je maar kan bedenken. http://www.noeantwerp.com Het is altijd fijn als je iets cadeau krijgt maar dit vond ik een echt geschenk.

Ine Philipsen

Vandaag cadeautje in de bus: het boek Calimeromarketing 3.0! van Karen Romme. Dankjewel, vakblad Kleur & Stijl en uitgeverij Scriptum. Quote van de achterkant: ‘uitgaan van je eigen kracht’ spreekt me zeer aan.

Janny ter Meer

Het is zo’n fijn blad met informatie waar ik echt wat aan heb.

Julia Kool

Het vakblad is een perfect naslagwerk. Soms blader je door een oude editie en kom je weer een artikel tegen dat je zo kunt gebruiken.

Marije Gerdes

Ik vind K&S een goed vakblad en haal daar ook veel inspiratie uit! Het is goed leesbaar en er staan leuke tips in en heel belangrijk, ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de modewereld. Met vriendelijke groeten en dank je wel.

Marja

Leuk zo een cadeautje. Zeker heerlijk binnen lezen bij dit winterse weer, bedankt! Het kleurt mijn dag!

Nicole Mochel

admin
Meet the author / admin