Krijg toch allemaal de Kleuren | Jannie Boer en Pauline van der Veeken

Hoe je krachtig uit de verf komt

Boek Cover Krijg toch allemaal de Kleuren | Jannie Boer en Pauline van der Veeken

Uniek, spraakmakend boek met een aansprekende titel; ‘Krijg toch allemaal de kleuren- hoe je krachtig uit de verf komt’.
Wil jij alles weten over kleur en hoe kleur jouw persoonlijke kwaliteiten kan versterken en ondersteunen? Dan is het boek Krijg toch allemaal de Kleuren- hoe je krachtig uit de verf komt een aanrader. Er zijn al veel boeken geschreven over kleur, stijl en kleding, nooit eerder werd de koppeling gemaakt met ka­raktereigenschappen en kwaliteiten en werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago. Kleuradvies wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, communicatiestijl en drijfveren. Maar liefst 40 persoonlijkheidstypes (powertypes) met de daarbij versterkende- en balanskleuren worden beschreven. De missie van Jannie en Pauline: “1 miljoen mensen vóór 2020 laten zien en ervaren hoe bijzonder ze zijn”, komt hiermee dichterbij.

ISBN: 9789082760200 € 29,95 www.homeofimage.com

OVER DIT KLEURRIJKE BOEK
Dit boek is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Hierin komen 40 Powertypes tot leven, die de lezer inspireren om krachtig kleur te bekennen. Kleur wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, doelen en ambities en is daardoor een handboek voor iedereen die keuzes wil maken, zijn talenten wil laten zien en authentiek wil overkomen.

 “Ik heb altijd wel geweten dat kleuren effect hadden op mijn gemoedstoestand, maar om het zo in­tens te beleven en inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid was heel bijzonder“

OVER DE AUTEURS
Jannie Boer staat al jarenlang bekend als topkleurexpert en vernieuwende imago-opleider. Pauline van der Veeken is al ruim 10 jaar succesvol burnout-coach & imagoexpert. Beide zijn vrouwen uit de praktijk, die hun passie voor kleur en mensen delen. Met Home of Image geven zij Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes en Personal Power Plus© uit. Personal Power Plus© is een uniek systeem, dat een blauwdruk is voor succes en een waardevol leven. Hun missie is om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Binnen 2½jaar werken al meer dan 250 experts; image consultants, coaches, communicatie trainers en loopbaanbegeleiders met de positieve en kleurrijke werkvormen van Home of Image.

 

WAT ANDEREN ZEGGEN 
Carla van den Puttelaar, co-founder en hoofdredacteur van vakblad Kleur&Stijl
Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago”

 

Adriaan Hoogendijk, auteur en opleider tot bezielingscoach
“Personal Power Plus is een prachtig model om dicht bij jezelf te komen”

Veronique Prins, ondernemerscoach van Je zaak voor elkaar
“PPP is een must voor elke ondernemer die vanuit zijn eigen waarde waarde wil bieden.”

Marieke Blok, Kleurkracht, kleur–, imago- en Triple-P expert
“Ik onderschrijf de kracht van kleur en de kracht van dit kleurrijke boek. “

Verschenen:
Genres:
Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.