Werkboek retail theater| Carin Frijters en Femke Cuijpers | CF Retail Advies

werkboek retailtheater
Uitgaven:Hardcover: € 22,50
ISBN: 9789081951128

Wist je dat 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen in de winkel zelf wordt genomen? Daar liggen dus de kansen. Maar wat zorgt er dan precies voor dat een klant koopt? Het antwoord: retailmerchandise en retailstyling. In goed Nederlands: het dagelijks maken van theater in je winkel.  Dit boek is onderverdeeld in handige stappen. Eerst kruip je in de huid van je klant. Waarom koopt hij iets? En hoe beweegt hij door je winkel? Je leert ook meteen op welke manieren je dat kunt sturen en hoe je een heuse belevenis creëert die klanten verrast.
Geen ingewikkeld gedoe, maar een praktisch werk-en-doe-retailhandboek voor je winkel.  . In het boek staat ook interessante informatie over stijlgroepen, tips en verwijzingen naar andere websites, wat het boek ook uitermate interessant maakt voor stylisten en image Consultants.

Verschenen:
Genres:
Tags:
Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.