Vakblad Kleur & Stijl

Vakblad voor de Imago Consultant, Modestylist, & Personal Shopper

september, 2021

04sep(sep 4)12:00 am31jan(jan 31)12:00 pmMode 2.021 Antwerpen – Mode Bewust’

mode 2.0

Event Details

MOMU VERSPREIDT MODECULTUUR OVER DE HELE STAD

‘Mode 2.021 Antwerpen – Mode/Bewust’ is het ambitieuze heropeningsprogramma geïnitieerd door MoMu – ModeMuseum Antwerpen, in samenwerking met Stad Antwerpen en Toerisme Vlaanderen. Vanaf het openingsweekend op 4 en 5 september 2021, biedt MoMu tot en met januari 2022 een line-up aan vol fascinerende tentoonstellingen, openluchtprojecten, stadswandelingen en activiteiten. Het overkoepelende thema: de globale transitie en betekenisvolle veranderingen binnen de modewereld.

Programma
Het openingsprogramma ‘Mode 2.021 Antwerpen – Mode/Bewust’ reikt veel verder dan enkel de heropening van het MoMu-museumgebouw, het is een open uitnodiging om modecultuur in Antwerpen (anders) te beleven. Het MoMu-gebouw is naast een must-visit bestemming ook het startpunt, want het tentoonstellingsprogramma van ‘2.021’ strekt zich uit over Antwerpen. Op diverse locaties in de stad inspireert een brede reeks events bezoekers om na te denken, mee te doen, verankerde denkbeelden in vraag te stellen, te ontspannen en modecultuur in te ademen.

Zie voor het volledige programma www.momu.be 

more

Time

September 4 (Saturday) 12:00 am - January 31 (Monday) 12:00 pm

Location

MOMU

Nationalestraat 28 2000 Antwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X