Vakblad Kleur & Stijl

Vakblad voor de Imago Consultant, Modestylist, & Personal Shopper

july, 2021

11jul(jul 11)1:37 pm12(jul 12)1:37 pmModefabriek

modefabriek

Event Details

Lets meet and do business, is het thema van de Modefabriek die gepland staat voor 11 en 12 juli. De Modefabriek zet in op een fysieke ontmoeting nu een versoepeling aan de horizon gloort. Naast de presentaties van verschillende modemerken introduceert Modefabriek nieuwe activiteiten die relevant zijn voor mode-ondernemers. 

Als modebeurs stond Duurzaamheid stond altijd al hoog op de agenda van de Modefabriek. Met het platform MINT was Modefabriek onder de beurzen een pionier in een – toen nog – minder duurzame modewereld. Modefabriek lanceert nu THE SUSTAINABLE STOP; hét platform met verantwoordelijke merken en frisse independent labels uit Europa.

De RAI wordt de locatie waar dit event coronaproof zal plaatsvinden. Een concreet plan presenteert Modefabriek in de komende maanden oplopend naar het evenement.

Caroline Krouwels, directeur Modefabriek, verwoord wat velen voelen. “We kijken reikhalzend uit naar ons event in juli, eindelijk weer verbinden, nieuwe creaties zien, verrast en geïnspireerd raken want ik ben het zat om naar een scherm te kijken. Ik wil, en vast velen met mij, weer stoffen voelen, modellen zien, passen, kopen en verkopen. Er is hoop en deze gloort aan de horizon! Tot in juli!” 

more

Time

11 (Sunday) 1:37 pm - 12 (Monday) 1:37 pm

Location

RAI

AMSTERDAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X