Multi-tool

Multi-tool

Een armband voor stoere vrouwen die hun hand niet omdraaien voor een technisch klusje. De nieuwe Leatherman Tread™ Metric is een sterke, roestvrijstalen armband met maar liefst 29 functies.

De Tread is uitgerust met schroevendraaiers, zowel kruiskop als plat, inbussleutels en ringsleutels. Alle in metrische uitvoering, dus overal in Europa te gebruiken. Verder heeft de armband een snijhaak, simcardpinnetje en flessenopener. De 29 verschillende functies zijn verdeeld over 10 schakels. Omdat de multi-tool volledig uit schakels bestaat is het eenvoudig om ze te verwisselen of om het formaat ervan aan te passen aan je pols. De Tread neem je gerust mee op reis – om je pols – want hij voldoet volledig aan de internationale vliegregels. De Leatherman Tread™  Metric is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in twee uitvoeringen. Voor meer informatie www.leatherman.nl.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.