Preview editie 58

Preview editie 58

Het thema Inspiratie staat centraal in de editie van maart. Inspiratie is immers de motor van en voor nieuwe creaties, denkprocessen en bedrijfsvoering. Samen met gastredacteur Riet de Vlieger zijn er gesprekken gevoerd met een drietal vrouwen die Riet al geruime tijd inspireren. Het was mooi aanwezig te kunnen zijn bij die gesprekken en te horen wat deze vrouwen beweegt.

In deze editie drie columnisten die hun inspiratie met jou delen en op deze manier waarde toevoegen. De column van Olivia gaat over voeding en hoe je van binnenuit kunt werken om er aan de buitenkant “goed” uit te zien. En wat de denken van de onlangs afgestudeerde Cultural-Anthropological-Fashion designer Carmen Luijt. Zij vertelt over de invloed van duurzaamheid op nieuwe fashion designers. En als laatste is daar drs, Annechien Broekmeijer, entrepreneur met een eigen visie over image professionals. Alle drie met inspirerende verhalen waaruit iets valt te leren of in ieder geval stof tot nadenken oplevert. En natuurlijk zijn daar de vaste tips en tricks van collega Sascha Bertus en media expert Janneke van Heugten die aanhaken op het thema inspiratie.

De laatste social media trends worden ook toegelicht zodat je op de hoogte bent wat er zoal speelt. Met… een geweldige aanbieding van Instagram specialist Kirsten Jassies om je te helpen met de laatste up-dates.

Ook het artikel over het ontstaan van de schoen hak levert interessante achtergrond informatie op en dient wellicht voor inspiratie voor jouw nieuwsbrief. Net als het artikel gemaakt met Jeannet Hanenburg over imago. En natuurlijk staan de vaste rubrieken als van Catwalk naar Fashion, Cijfers &Feiten en de Nieuwsrubriek weer boordevol inspiratie.

Nog even geduld want we zitten nu nog in de correctieronde, voordat K&S drukklaar is en bij jou op de deurmat valt, zijn we zeker 14 dagen verder. Ken jij iemand voor wie vakblad Kleur&Stijl interessant kan zijn? Geef ons de gegevens door en we sturen graag een proefeditie op.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.