Restyle editie 60

Restyle editie 60

Met de ondertitel ‘vakblad over persoonlijke profilering’ willen we laten zien dat een advies over kleur, kleding en stijl onderdeel is (en zou moeten zijn) van iemand zijn profilering. Ondanks dat de uitkomst van Persoonlijk Presentatie ook hoog was en het ging om een close finish, is gekozen voor profilering.

Profilering dekt naar onze mening een bredere lading dan presentatie. Profilering gaat over houding, gedrag, stem en persoonlijke ontwikkeling. Omdat ons vak, maar ook het advies, in ontwikkeling is en als het ware meegroeit is dat een van de afwegingen geweest in de naamkeuze. Presentatie klinkt meer als een momentopname terwijl profilering meer te maken heeft met aandacht krijgen, duidelijk maken hoe je je kunt onderscheiden en je kwaliteiten zichtbaar maken. Ook voor diegene die al samenwerken met diverse coaches, stem experts, bedrijfsleven, etc, komt profilering zakelijk over.

Met de ondertitel hebben we K&S ook gelijk een restyle gegeven qua opmaak, gebruikt lettertype en kleurgebruik. Wij zijn benieuwd wat je straks van het volwassen zusje van Kleur&Stijl vindt. Ik vind het reuze spannend straks editie 60 te ontvangen en te horen wat jij als trouwe lezer ervan vindt.

Groet Carla

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.