Make-uptrends zomer 2016

Make-uptrends zomer 2016

Het overall beeld van de trends zijn verzorgde wenkbrauwen en matte lippen. Het aanbod styling producten om de optimale wenkbrauw te creëren zijn gevarieerd, maar de tijd dat een wenkbrauw potlood volstond is voorbij. Tegenwoordig zijn er poeders, gels, pomades en crèmes  voor de perfecte wenkbrauw. Matte lipsticks zijn trendy en ogen painted. Naast deze matte looks ook veel metallic shimmering in oogschaduws en highlights.

makeup trends makeup trends


makeup trends

Underwear

Voor een mooie make-up geldt een goede basis als een must. Primers, foundations, BB- of CCcreams, concealers en loos powder. K&S selecteerde 3 producten: de foundation van N07 met een huidmeter wordt de kleur van de huid op 2 plaatsen gemeten waarna het apparaatje aangeeft welke kleur het beste matcht bij de huid. Het Britse merk Delilah opent per 1 mei een brandstore in Amsterdam. Een luxueus merk met een capsule collectie. De concealerpen is crèmig en is een goede kleurcorrector. Van Make-up Studio zorgt het Banana Powder voor zowel een fixatie van de make-up en kan ook worden gebruikt als highlighter en voor contouring.

underwear makeup

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.