Aanbod werkmaterialen

Aanbod werkmaterialen

Afscheid gaat in fases. Een aantal jaren geleden ben ik gestopt met het prachtige imagovak. De (analyse)stoffen belandden in een doos. Nu is het tijd om er afscheid van te nemen. Wie kan ik er blij mee maken?

Kleurige stoffen voor de na-analyse
Na afloop van een kleuranalyse is het heel fijn aan een klant te laten zien welke tinten rood, blauw, groen, geel, etc, haar of hem goed staat. In de loop der jaren heb ik voor dit doel veel stoffen verzameld en met plezier gebruikt. Iedereen denkt dat bepaalde kleuren haar of hem niet goed staan. Met deze stoffen kun je laten zien dat er bijvoorbeeld wel een rood is die ze kunnen dragen.

De gladde stoffen heb ik besteld via Regien Strategier, bij wie ik de opleiding kleur en stijl heb gevolgd. Andere stoffen heb ik samen met collega Elliard Huizing van LeefStijl verzameld. Zij heeft de stoffen met haar naaimachine netjes afgewerkt. De meeste zijn ongeveer 48 x 55 cm groot, de meeste glad, andere ruw, glanzend of gemêleerd. Sommige zijn aan de ene kant glanzend, aan de andere kant mat. Prachtig om het verschil in effect te laten zien. In totaal zijn het er 147: 68 koele stofjes, 79 warme.

Stoffen voor de stijlcategorieën
Ook in de aanbieding: prachtige stoffen, uitgezocht en gemaakt door Gerlinde de Jonge, om de kleuren van de stijlcategorieën van Eva Hollander duidelijk te maken. Deze zijn 1.45 cm breed en 40 cm hoog. Je kunt ze dus goed om de schouders heenslaan. Ideaal voor een workshop. Het zijn 6x 4 stoffen voor de vier categorieën, plus 15 extra met mooie basiskleuren en heldere kleuren.

Stoffen voor innerlijk licht
Ontwikkeld door Janneke Wolting en Eva Hollander: 15 zwarte stoffen waarmee je het innerlijk licht van de klant zichtbaar kunt maken. Plus losse hangertjes voor hetzelfde idee.

keuranalyse materialen

Allerlei soorten zwart
Tot slot: er zijn vele soorten zwart. Met deze stoffen kun je duidelijk maken welke zwart iemand goed staat. Voor de klanten die ‘eigenlijk’ geen zwart kunnen dragen, maar dat wel willen.

kleuranalyse materialen

Analysekraag voor mannen
Ik werkte met de analysekragen die Regien Strategier heeft ontwikkeld voor de 78 Color-Methode. Er zijn speciale kragen voor de analyse van mannen, met meer kleuren voor pakken en overhemden. Ook deze doe ik van de hand. Heel fijn om te gebruiken voor zakelijke klanten.

kleuranalyse materialen

Interesse?
Heb je belangstelling? Stuur me een mailtje: info@jannytermeer.nl. We komen vast tot een mooie prijs voor ons allebei.

Groet Janny ter Meer, Overveen

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.