Boeken en expo’s

Boeken en expo’s

Op de agenda staan voor 2020 weer veel exposities die zeker de moeite waard zijn te bezoeken en een relatie hebben met het vak. Je kunt zo een expositie ook aanbieden aan je klant(en) en daar een leuke presentatie omheen geven. Bijvoorbeeld de expostie Dress to Impress in het pop-up museum in Ameliswaard of Smuk in het Modemuseum Hasselt, biedt een mooie aanleiding je (bestaande) relaties te vertellen welke succes factoren van belang zijn als het gaat om kleedgedrag. Hoe mooi is het dat dressing up van alle tijden is en dat je wellicht juist de overeenkomsten of verschillen tussen en vroeger en nu kan laten zien, of  iets vertelt over kleurgebruik, etc. Kortom, mogelijkheden genoeg om jouw expertise om te zetten in een waardevol event gekoppeld aan een expostie.  Mensen willen vermaakt worden en als daar nog een stukje educatie aan gekoppeld wordt, heb je een geweldig concept. Kijk bij agenda en dan per maand welke exposities er zijn, dit onderdeel wordt regelmatig vernieuwd, dus houdt het in de gaten. Veel succes en ik zou het leuk vinden te horen of jij hiermee aan de slag bent gegaan op jouw eigen creatieve manier.

De boeken zijn zoals gezegd ook weer aangevuld en ik breng met name het boek Werk aan je Charisma en Het Kleine Boek over Kleur onder de aandacht omdat die er voor mij echt uitsprongen. Veel leesplezier.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.