Coiffure Award wordt uitgereikt

Coiffure Award wordt uitgereikt

De corona maatregelen hebben er voor gezorgd dat de uitreiking van de Coiffure Award en het bijbehorende gala diverse malen is uitgesteld en geannuleerd. Even leek het dat op 12 september het jaarlijkse Coiffure Award event kon doorgaan, maar helaas gooide het snel stijgende aantal besmettingen wederom roet in het eten.

Coiffure Award op kleine schaal
Gelukkig is een bijeenkomst met een kleiner aantal mensen op anderhalve meter wel mogelijk. Om die reden heeft de organisatie besloten de genomineerden met hun partner uit te nodigen naar Studio21 te komen voor de uitreiking van de Coiffure Awards. De bekendmaking van de winnaars zal online worden uitgezonden, zodat iedereen die spannende momenten live kan volgen, via: www.coiffureaward.nl.


Tijdens deze avond zal tevens de ANKO Ondernemers Award uitgereikt worden aan een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid/MVO of creativiteit.


Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.