Eigenzinnige expositie

Eigenzinnige expositie

Heb je het interview gelezen met Lenny Moeksops als onderdeel van het artikel ‘Zo oud zijn als je je voelt’? Deze kwieke eenentachtiger is nog altijd bijzonder actief en begint met grootste gemak weer iets nieuws. Op haar zeventigste deed ze nog een deelopleiding op de fotovakschool. Nu wordt het tijd haar werk aan het grote publiek te tonen.

Naast haar eigen werk geeft ze maar liefst 8 andere kunstenaars ook de gelegenheid hun werk te laten zien. een daarvan is Clementine Jesterhoudt, zijn maakt van papier kunstzinnige kragen, oorbellen en diverse andere objecten. Een lust om naar te kijken. Een voorbeeld van zo een kraag zie je in het voorwoord van K&S op pgn 3 waarop gastredacteur Erica Pach zo een kraag draagt. De entree voor de expositie is gratis en Lenny kennende wordt het vast heel gezellig.

Wanneer? 25 en 26 september
Waar? Loods 6 | Sumatrakade 30 | Amsterdam
Hoe laat? van 12.00 uur tot 17.00 uur

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.