Dress for Succes wint prijs

Dress for Succes wint prijs

Op donderdagavond 20 juni jl. werd bekend wie van de genomineerde van de VOORbeeld-verkiezing het geldbedrag van maar liefst € 68.837,- won. Deze geldprijs wordt gefinancierd door de stichting VOOR*. Collega Nan Banens attenteerde ons op dit project en het feit dat Dress for Success genomineerd was. De hoofdprijs ging naar het project ‘Maak muziek voor ouderen mogelijk’ van ouderenzorgorganisatie Florence. Neemt niet weg dat Dress for Succes en het project Waterbewustzijn bij kinderen van de Watersportverbond ieder met een cheque van € 10.000- zijn beloond. 

*Het initiatief voor de VOORverkiezing is minstens net zo bijzonder en is een initiatief van de oprichters van VOOR: Marieke Sprietsma, Jan Willem ten Hagen en Michel Vos. Vakmensen die de arbeidsmarkt kennen en thuis zijn in diverse organisaties. Ze hebben een sterk netwerk opgebouwd van (zelfstandig) professionals die samen iets moois in beweging willen brengen. VOOR werkt als een netwerk van zelfstandige recruiters/partners zonder (hoofd)kantoor en zonder onnodige overhead. Met plezier, met overtuiging.  Jaarlijks geven zij 10% van hun omzet aan de stichting VOOR. Maatschappelijk ondernemen in optima forma, er is is geen enkele onderneming in NL die dit doet. Het geld gaat naar een project waar de wereld iets mooier van wordt. Dat noemen ze het VOORbeeld.

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.