Duurzame nagellak

Duurzame nagellak

Van de gevaren van nagellak zijn veel mensen zich nog niet bewust. Terwijl er heel wat mensen zijn die driemaal per week nagellak op hun nagels aanbrengen. Vooral tieners hebben de gewoonte om bijna om de dag hun nagellak te veranderen. Het nagellakmerk Zoya is volgens eigen zeggen het merk dat de allereerste langdragende nagellak zonder giftige stoffen op de markt bracht en ook de eerste sneldrogende topcoat. Zoya nagellak is afkomstig uit de USA en daardoor in Europa misschien wat minder bekend. De ‘Big 5 Free’ nagellakken van Zoya zijn 100% dierproef vrij en bevatten geen:
* tolueen
* formaldehyde
* DBP (dibutyl phthalate = weekmaker)
* kamfer
* dierlijke producten

De nagellak is zelfs ‘vegan proof’ èn helemaal veilig voor zwangere vrouwen. De lak is ook geschikt om alle soorten kunstnagels mee te lakken. Wil jij meer weten over de nagellak? Neem dan contact op met Ria van Kleef. De nagellak van Zoya is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. In de webshop zijn nu al 93 kleuren leverbaar.

info@balanceyourlife.nu of www.balanceyourlife.nu

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.