editie 52 verrassend anders

editie 52 verrassend anders

Editie 52 is uit! Gastredacteur Marcella Veldhuis-Andringa heeft deze keer haar input geleverd wat heeft geleid tot een verrassende fotoshoot waarbij grijs haar de hoofdrol speelt. Grijs haar bestaat dikwijls uit meerdere kleur schakeringen wat van invloed is op het contrast in de kleding. Leerzaam en uiteraard ook leuk de verhalen te lezen van deze modellen en hoe hun grijswordingsproces is verlopen. Wellicht interessant om een speciale avond te organiseren met het thema grijs, waarbij jij als professional laat zien hoe je als je grijs wordt kunt spelen met deze kleur en hoe het contrast veranderd in het gezicht. Hoe verlevendig je grijs haar, maar ook grijze kleding, rond dit thema zijn genoeg invalshoeken te bedenken. En wat hebben Marcella en ik gelachen bij de voorwoord foto, die is echt verrassend anders. Maar meer zeg daar ik niet over, kijk zelf maar in het magazine. In het kader van ouder worden en de veranderingen die optreden in de huid en het haar hebben we met een aantal experts gesproken. Dit heeft geleid tot twee mooie inhoudelijke artikelen over de huid en het haar. Ook die informatie kun je gebruiken tijdens een presentatie of wellicht een klein stukje in je nieuwsbrief. Een ander flink uitgemeten artikel is het interview met het Kunstmuseum den Haag over de expositie die binnenkort start Let’s Dance! Heb jij ook al opgemerkt hoe de mode dit seizoen gekenmerkt wordt door allerlei invloeden vanuit de danswereld? In editie 51 kon je daar al een en ander van terugzien bij de trends voor dit najaar. Bij dit artikel hebben we een fantastische lezersaanbieding  waar; let op plaats is voor 20 personen. Naast dat dit artikel fantastisch is om te lezen en goede achtergrondinformatie biedt waarmee je je kennis kunt verdiepen kun je ook je klant informeren over deze invloeden op de mode. Je kunt zelfs een dagje organiseren naar het museum of maak een presentatie over dit onderwerp en geef een lezing. Een ander super interessant artikel is het verhaal van Jofke van Loon en Sandra Bolte die door een toevallige ontmoeting een systeem hebben uitgedacht om visueel gehandicapten kleur te laten ervaren. En in deze editie weer een duidelijk visualisatie over hoe de catwalktrends dit najaar zijn vertaald naar consumentenmode. Het ondernemersthema gaat over instagram met tips en tricks om dit medium nog beter in te zetten. en natuurlijk ook weer in deze editie de Nieuwsrubriek en Feiten&Cijfers  met informatie voor jouw nieuwsbrief of er zelf een leuk thema aan te koppelen.

Ook deze editie van Kleur&Stijl helpt je je business te professionaliseren en je zichtbaarheid te vergroten. Doe er je voordeel mee en geniet van de artikelen.

Groet Carla

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.