Editie 59 is drukproef

Editie 59 is drukproef

De juni editie is vandaag naar de drukker gegaan. Een feestelijk moment, en gastredacteur Yvonne Stoevelaar kon ik vandaag het resultaat laten zien van onze samenwerking. Een editie die je niet alleen zal inspireren, maar waarschijnlijk ook aan het denken zet over ons vak. Met het thema samenwerken en beeldvorming van ons vak als rode draad zijn er mooie gesprekken gevoerd die inzicht kunnen geven. Wat kun je verwachten:

Uiteraard in deze editie alweer de trends voor F/W 21 zodat jij deze informatie weer kunt gebruiken om je klanten te informeren. De kleuren rood en camel domineren de catwalk waarmee inspirerende combinaties gemaakt kunnen worden.

Een interview met coach Anke Meerding waarin zij tips geeft hoe wij met die beeldvorming kunnen omgaan om deze te doorbreken. Ook het openhartige gesprek met Sylvia Valkenburg en Edgar Nijdam geeft inzicht wat zij belangrijk bevinden bij een samenwerking met een image professional. Caroline Glasbergen komt met een boek over New Female Leaders en inspireert hoe belangrijk kleding daarbij is en dat dit ook een omdenken vraagt van ons als professional. Onze vaste columnisten Sascha Bertus, Annechien Broekmeijer en Janneke van Heugten delen hun waardevolle tips en inzichten over het thema-onderwerp van deze editie. Ook de uitkomst van de discussiegroep van image collega’s n.a.v. een oproep heeft geleid tot mooie gedachten over ons vak waarmee gezamenlijke stappen gezet kunnen worden. Nog even geduld want K&S zal rond 22 juni op je deurmat vallen.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.