Onderzoek in belang van image vak

Onderzoek in belang van image vak

Collega Gaëlle Ouvrein is gastredacteur voor de december editie van K&S. Naast haar bedrijf Fashion Emergency werkt zij als onderzoeker en docent aan KU Leuven en Universiteit Antwerpen. Op dit moment doet zij een studie naar het belang van uiterlijke en innerlijke kenmerken bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Veel mensen staan er niet bij stil dat ze met hun uiterlijk voorkomen heel veel communiceren.

Dit is natuurlijk een geweldig initiatief van Gaëlle en hoe gaaf zou het zijn als we hierdoor als beroepsgroep feitelijk bewijs in handen krijgen dat ons vak er echt toe doet. Gaëlle en ik doen dan ook een oproep aan iedere collega de link van het onderzoek te delen in jouw netwerk en via diverse social media kanalen als LinkedIn, etc.

De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in de december editie van K&S. Doe jij mee? Kopieer deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/C99WLQ7 

En realiseer je door mee te werken aan de verspreiding hiervan jij zelf ook een mooi verhaal kunt maken om je te presenteren en je zichtbaarheid te vergroten.

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.