Garderobemanagement

Garderobemanagement

Met de garderobemanagementtool van Hue&Stripe kun jij de kledingkast van je klant digitaliseren en online kledingadvies geven, ideaal in deze tijd waarin fysiek contact wordt afgeraden en perfect om je voor te bereiden op de toekomst. Het coronavirus toont aan hoe kwetsbaar we als mens zijn. En… natuurlijk kan een online advies nooit het fysieke advies en contact vervangen, maar het is wel een perfecte aanvulling waardoor je in dit soort situaties toch je klant kan adviseren. Omdat bij veel image professionals nu trainingen zijn afgelast, heb ik een extra datum ingepland zodat je (gratis) online kunt kennismaken met deze tool. In een demonstratie van 1 uur leg ik je uit hoe de tool werkt, wat je ermee kunt en kun je ervaren hoe gebruiksvriendelijk het systeem is.

Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via deze link. Hoop je te zien op donderdag 19 maart om 10.00 uur. Wil je de presentatie wel bijwonen, maar kun je niet op deze dag. Mail dan naar info@hueandstripe.nl en ik stuur de andere data door.

Groetjes Carla

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.