Getting things done

Getting things done

In deze exclusieve gratis masterclass (Engelstalig) krijg je tips en handvatten aangereikt die bijdragen aan productiviteit en efficiëntie. En jij kunt deze tips en tricks weer delen met jouw klanten in je nieuwsbrief waardoor je weer een waardevol contactmoment creëert. In deze boeiende sessie leer je o.a.: om de aandacht aan de juiste dingen te geven in plaats van ze te moeten aanpakken als ze ontploffen. Hiermee wordt voorkomen dat je achterstand oploopt, besluiteloosheid ervaart, stress ontwikkelt en met al je ideeën niets gebeurd. Stel eventuele vragen aan Justin vooraf via het registratieformulier.

Justin Hale is spreker en trainingsontwikkelaar voor VitalSmarts, een bedrijf in Provo, Utah. Zijn onderzoek en schrijven zijn gepubliceerd op onder meer HBR.com, CNBC.com en Bloomberg. Hij heeft onder meer gewerkt voor organisaties zoals Facebook, Google, Mayo Clinic, ConocoPhillips en American Express. Deze masterclass wordt je aangeboden door Craig Nordstrom van de garderobemanagementtool Hue&Stripe om alle image professionals wereldwijd een hart onder de riem te steken. Een bijzonder aardige geste, waarvoor wij alvast hem hartelijk bedanken.

Datum: woensdag 8 april
Tijd: 18.00 uur (12.00 PM Eastern time)
Registratielink

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.