Green Friday

Green Friday

Heb jij al gehoord over Green Friday? Green Friday is de tegenhanger van Black Friday, een initiatief dat we vanuit Kleur& Stijl enorm toejuichen!

Black Friday is op verkoop gericht en stimuleert de enorme koopverslaving waar menigeen last van heeft. Weet je dat 1`/4 van de Nederlandse bevolking leidt aan een milde tot zware vorm van koopzucht.

Green Friday staat voor bewustwording en duurzaam koopgedrag. Niet kopen omdat je gek wordt gemaakt met hoge kortingen (die dikwijls niet blijken te kloppen) en geen aankopen doen die je niet nodig hebt. Als je wilt kopen doe je dat duurzaam en plant je gelijk een boom. Het planten van een boom is een initiatief van Trees for All. Steeds meer merken sluiten zich aan bij de Green Fridaycampagne als tegengeluid op Black Friday en de overconsumptie.

Ook underwear specialist Noshirt gaat op 26 november op groen! Voor iedere bestelling plant Noshirt, in samenwerking met Trees for All, t/m eind november een boom. Een super initiatief te meer omdat de shirts van Noshirt al duurzaam en tijdloos zijn. En weet je dat door het dragen van het juiste ondershirt je kleding veel mooier valt. Noshirt is er voor mannen en vrouwen en heeft voor ieder draagmoment een passend ondershirt.

En… weet je dat een image advies het toppunt is van duurzaamheid? Een image advies draagt bij aan het vinden van je stijl passend bij wie je bent en wat je wil uitstralen. Door een image advies maak je bewuste kledingkeuzes en voorkom je miskopen of erger: dat je op Black Friday allerlei kledingitems koopt die ongedragen in de kast blijven hangen.

Ga voor Green Friday en als je koopt, doe dat dan bewust of boek een imageadvies.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.