Very Peri kleur 2022

Very Peri kleur 2022

De Pantone-kleur van het jaar, Very Peri, weerspiegelt wat er gebeurt in onze wereldwijde cultuur en geeft uiting aan wat mensen zoeken. Very Peri is een kleur die hoop biedt creativiteit aanwakkert. We leven in transformatieve tijden. PANTONE 17-3938 Very Peri is een symbool van de huidige wereldwijde tijdgeest en de transitie die we doormaken. Nu we voorzichtig uit een intense periode van isolement komen, veranderen onze opvattingen en normen en zijn ons fysieke en digitale leven op nieuwe manieren versmolten. Het digitale leven helpt ons de grenzen van de werkelijkheid te verleggen en opent de deur naar een dynamische virtuele wereld waar we nieuwe kleurmogelijkheden kunnen verkennen en creëren. Very Peri staat voor de versmelting van het moderne leven en hoe kleurtrends in de digitale wereld zich manifesteren in de fysieke wereld en vice versa.

PANTONE 17-3938 Very Peri omvat de kwaliteiten van de blues, maar heeft tegelijkertijd een violetrode ondertoon en vertoont een opgewekte, vrolijke houding en dynamische aanwezigheid die moedige creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.

Op de website van Pantone zijn diverse kleurpaletten samengesteld met deze nieuwe kleur.

very peri

Balancing Act is een complementair kleurenpalet waarvan de natuurlijke balans van warme en koele tinten elkaar ondersteunen en versterken. De schittering van PANTONE 17-3938 Very Peri wordt versterkt binnen dit kunstzinnig gekalibreerde palet, waardoor een gevoel van levendigheid en visuele vibratie wordt geïnjecteerd.

Wellspring is een holistische en harmonieuze mix van natuurlijke tinten, benadrukt de samenhang van de diverse groentinten met het goedaardige PANTONE 17-3938 Very Peri en de gezondheid bevorderende eigenschappen van deze heerlijk subtiele en voedende tinten. Maureen Powel uit de rubriek Uitgesproken van K&S ed 61. is gekleed volgens het Wellspring palet.

De dynamische aanwezigheid van PANTONE 17-3938 Very Peri komt tot uiting in het palet The Star of the Show. In dit palet wordt Very Peri omringt met klassiekers en neutrale kleuren waarvan de essentie van elegantie en ingetogen stijl een boodschap van tijdloze verfijning uitstraalt.

very peri

Amusement is een vrolijk en grillig kleurpalet van onstuitbaar plezier en spontaniteit. Het zorgeloze vertrouwen en de vrolijke houding van PANTONE 17-3938 Very Peri, een fonkelende blauwe tint waarvan de speelsheid ongeremde expressie en experimenten aanmoedigt, versterkt dit kleurverhaal.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.