Kleur & Stijlcafé

Kleur & Stijlcafé

Voor deze editie van het Kleur&Stijlcafé bieden we maar liefst 4 inspiratiesessie aan die je in carouselvorm doorloopt. We zijn te gast bij Monique Collignon die je meeneemt in het verhaal over haar Conscious collectie die met liefde en passie wordt gemaakt en kun je ervaren hoe mooi een kledingcollectie is, gemaakt van geryclede petflessen. Niet alleen een unieke kans om deze designer te ontmoeten. maar ook om haar collectie van dicht bij te bekijken. Sterker nog in de workshop die begeleidt wordt door Jolanda Oskam, wordt je uitgedaagd om met de Conscious collectie een unieke en verrassende kledingset te maken die Monique zal verrassen. Onder de deelnemers wordt een  cheque ter waarde van 50 euro verloot. Maar er is meer:

Collega stylist en kapper Judith de Ridder, traint kappers op het gebied van koele en warme huidtonen en het  combineren van haarkleuren. Zij wil een brug slaan tussen kappers en stylisten zodat deze 2 verschillende branches elkaar beter begrijpen en kunnen samenwerken.

Healthy aging is het nieuwe woord voor jeugdig en gezond ouder worden. Cosmetica en huidverzorging spelen hierbij een cruciale rol. Collega Marina Welvaerts vertelt hoe zij met het advies en verkoop van cosmetica en huidverzorging haar bedrijfsresultaat een positieve boost geeft.

Filmpjes zijn tegenwoordig het communicatiemiddel bij uitstek. Carla van den Puttelaar demonstreert hoe je in 10 minuten een eenvoudig Youtube filmpje kunt maken ter promotie van je bedrijf.

Natuurlijk wordt het gehele programma omgeven met hapjes en drankjes, kun je netwerken en kun je The Concious Collection tegen een exclusieve K&Skorting aanschaffen.

Datum: 31 oktober | Tijd: 16.00 tot 20.00 uur | Vergoeding dinerkosten €17,50 | Aanmelden kan via redactie@vakbladkleurenstijl.nl

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

One Comment

  • […] Ondanks dat ik nooit op vakantie ga in de zomerperiode omdat wij dit altijd in het najaar plannen, heb ik toch een zomergevoel gehad.  Ten eerste werkte het weer lekker mee en daarnaast heb ik wat korte trips gemaakt waaronder een lang weekend naar Londen. En natuurlijk heb ik toen de expositie bezocht over Balenciaga en die als stylist zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wellicht ga jij in najaar naar het FIPIcongres in Londen en kun je dit combineren, de expositie duurt nog tot 18 februari. En als je in Londen bent bezoek je natuurlijk ook Harrods. Wat een weelde, ik heb echt mijn ogen uit gekeken omtrent zoveel overdaad en luxe. Op de mode afdeling trok de broek van Balenciaga mijn aandacht. Een broek met de schoenen er direct aan vast. Een gesprekje met de verkoopmedewerkster leerde mij dat de schoenmaat leading is voor de fit en niet de broekmaat. De stof is rekbaar dus kan zich aanpassen aan het figuur, zo informeerde ze mij. Sock-boots en schoenen is de trend voor het najaar en Balenciaga heeft dat lekker uitvergroot. Natuurlijk hebben we ook nog even in het restaurant gegeten en daarmee ons bezoekje aan Harrods en Londen afgesloten. Ik hoop dat jij ook genoten hebt van de zomerperiode en wie weet zien we elkaar bij de LOIC op 22 september of bij het K&Scafé op 31 oktober. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.