Kleurkaart W/F 2021-2022

Kleurkaart W/F 2021-2022

Je hebt vast de trends gelezen en bekeken in editie 59. Ik word altijd heel blij van de diverse beelden en vind het inspirerend te zien hoe designers kleuren combineren, maar ook de styling wakkert creativiteit aan.
De trends zijn natuurlijk voor jou, als lezer van dit magazine, een mooi contactmoment met je klanten. Pak datgene eruit wat voor jou en je klanten interessant is. Is dat kleur: dat rood zich fantastisch laat combineren met een diversiteit aan kleuren, maar met camel een trend wordt voor het najaar. Of haal jij eruit dat lange laarzen een toevoeging kunnen zijn aan de garderobe en inspireer je daar je klanten mee? Als extra toevoeging kun je ook voor dit seizoen weer de kleurkaart opvragen. Leuk is dat lezers van K&S er al om vragen, zelfs voordat ik het wereldkundig kan maken. Hoe leuk is dat! Bestel hier je kleurkaart F/W 2021-2022.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.