Mooi met Kleding

Mooi met Kleding

Collega Merel van ’t Woud lanceert op 28 september haar boek ‘Mooi met Kleding’ een vervolg op ‘Kleding Genoeg’. In dit nieuwe boek staan nieuwe en relevante onderwerpen zoals het vinden van je persoonlijke stijl, het maken van leuke combinaties en kleding voor verschillende gelegenheden.

Wat staat jou het mooist? Is een belangrijke vraag, want hoe leuk een kledingstuk ook is, als het niet mooi staat blijft het alsnog in de kast hangen. De tijd dat we klakkeloos de trends volgden, ligt achter ons; een persoonlijke, authentieke stijl is zoveel leuker, aldus Merel.
Uiteraard in het boek veel foto’s van inspirerende vrouwen van petite tot plussize, van alle leeftijden met verschillende figuurvormen en kleurtypes.

‘Mooi met kleding’ is vanaf 28 september te koop bij boekenwinkels, Bol.com en in de webshop van Hi Style. Wil je het boek al eerder ontvangen? Vanaf 23 september is het te bestellen bij www.histyle.nl/boeken.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.