no 41 coming soon

no 41 coming soon

Als het goed is heb je editie 41 inmiddels ontvangen. Wat hebben we deze editie voor jou in petto ?

  • Een geweldig fotoreportage over broeken en hun pasvorm. Met dit artikel kun jij nog beter bepalen welk broekmodel geschikt is voor jouw klant. Wilma Weber van Mixs Mode is de broekexpert in omgeving Rotterdam en vertelt over de pasvorm van verschillende merken. Een winkel waar ook jij als stylist een graag geziene gast bent. Een informatief artikel waarmee jij je klant ook kunt informeren.
  • Een achtergrond artikel over dresscodes. Nee… niet over wat je dan hoort te dragen, want dat weet iedere stylist. Maar weet jij bijvoorbeeld dat Philip de Goede, hertog van Bourgondië eraan heeft bijgedragen dat zwarte kleding als statussymbool werd gezien? En dat koning Edward VII het dinerjacket status heeft gegeven. Leuk om ook jouw klanten te informeren, tijdens een presentatie, lezing, workshop of in een blog.
  • Het brancherapport verdient ook zeker aandacht. Hierin staan immers de ontwikkelingen die de branche doormaakt en ook die van aanverwante branches. Een slimme ondernemer is immers op zijn toekomst voorbereid.
  • Ook staan alle trends voor zomer 2017 weer in deze editie. Super leuk om jouw klant alvast op de hoogte te brengen. Het verhoogt zeker je expertstatus.
  • Nieuws uit branche en de Feiten & Cijfers rubriek bevat weer een aantal leuke nieuwtjes die jij zo in je eigen nieuwsbrief kunt plaatsten.

Deze editie is weer met veel liefde en plezier gemaakt en wij hopen dat jij K&S met net zoveel plezier zal lezen. Bedankt dat jij (ook) dit jaar weer abonnee was van Kleur & Stijl. Alvast hele Fijn Feestdagen en al het goede voor 2017.

Carla en het Redactieteam

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.