Pre-order FEEM Magazine

Pre-order FEEM Magazine

In april komt een nieuw magazine uit: FEEM Magazine voor vrouwelijke professionals en ondernemers, over werk en over het leven. In het magazine schrijven diverse coaches vanuit hun expertise en voorzien de lezers van praktische tips, zo ook Annechien Broekmeijer, bekend van haar columns in K&S.

Hoe bereik je wat je wilt zonder dat dit ten koste gaat van jezelf of anderen? Dat staat centraal in deze uitgave van FEEM Magazine. Een boek in magazinestijl. Een magazineboek dus, anders dan anders. Niet ‘zoals het hoort’. En daardoor juist inspirerend voor iedereen die op zijn of haar eigen manier succesvol wil zijn. 

Als jij (m/v/x) van je passie je werk hebt gemaakt en je graag een verschil maakt voor een ander, dan vind je in dit boek herkenning, inspiratie en zelfinzicht. Je voelt je energie (weer) stromen en hebt zin om ervoor te gaan. Dit is een inspirerend cadeau aan jezelf of iemand anders.

Wil jij nu alvast een pre-order plaatsen van dit magazineboek (€ 19,95) dan maak je ook kans op een coachingtraject. Let op: het aanmelden voor het coaching traject kan tot 22 februari 2022.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.