Schoen special

Schoen special

Het artikel over ‘Kleding voor vrouwen van een zekere leeftijd’ in edite 60 van K&S krijgt hierbij online nog een vervolg. Erica heeft ook nog schoenmerken onder de loep genomen en deelt deze ervaringen graag met jou. OOk Erica heeft nels als meer vrouwen van een zekere leeftijd “moeilijke’ voeten die niet meer in elke schoen passen. Wellicht is dit onderwerp ook leuk voor jouw nieuwsbrief om te delen met je klanten.

Arcopedico – Heeft kleurrijke, lichtgewicht schoenen met anatomisch gevormde voetbedden. De meeste schoenen zijn in de wasmachine op 30 graden te wassen en bovendien biologisch afbreekbaar. Prijsklasse: laag.

Arche – Schoenen van dit Franse merk onderscheiden zich door hun vaak gewaagde kleuren, verende zolen en fluweelzachte leersoorten. Net zoals Fly London (prijsklasse: laag tot midden) zijn de hakken niet hoog en hebben veel schoenen een subtiele sleehak. Staat net wat leuker onder een jurkje en doen geen aanslag op je voeten en knieën. Prijsklasse: midden tot hoog.

Clarks – Heeft diverse leren platte schoenen in verschillende breedtes. Prijsklasse: laag tot midden.

Floris van Bommel – Heeft sommige schoenen in verschillende breedtematen. Prijsklasse: Midden tot hoog.

Gieswein – Een sneakersmerk uit Oostenrijk en buitengewoon comfortabel. Ze zijn niet extra breed, maar grotendeels van wol waardoor ze heel soepel dragen en in alle kleuren van de regenboog. Je loopt er zo op weg. Prijsklasse: midden.

John Fluevog – Is met zijn winkel op de Heiligeweg in Amsterdam een kleurrijke opsteker. De leestfamilies Fellowship Family en Unity Family hebben schoenen voor de bredere voet. Deze winkel verkoopt ook schoenen met kalfsleer en andere comfortabele materialen. Prijsklasse: hoog tot zeer hoog.

LaShoe – Is een Duitse fabrikant gespecialiseerd in hallux valgus en heeft een breed aanbod variërend van klassiek tot sportief tot trendy. Prijsklasse: laag tot midden.

Think – Heeft op zijn site een uitgebreide leestbeschrijving per schoensoort. Heel handig als je je schoenen online wilt bestellen. Fysieke winkels zijn alleen in Duitsland gevestigd. Prijsklasse: midden tot hoog.

Vivaia – Heeft zich gespecialiseerd in brede voeten. De schoenen worden van gerecyclede plastic waterflesjes duurzaam geproduceerd. Alle schoenen kunnen in de wasmachine. Prijsklasse: laag tot midden.

Webwinkel Vamos – Verkoopt zowel schoenen voor heel brede (M) als heel smalle (C) voeten. Én schoenen die speciaal voor hallux valgus zijn gemaakt. Ze voeren allerlei merken. Het is niet allemaal even charmant, maar er zitten best aardige modellen tussen, zelfs met een klein hakje. Prijsklasse: laag tot zeer hoog.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.