Uniek aanbod

Uniek aanbod

Naar aanleiding van de interviews met Sylvia Valkenburg en Anke Meerding en de prettige gesprekken die daaruit ontstonden besloten beide vrouwen een aanbod te doen, gericht op persoonlijke ontwikkeling verdieping van het image vak.

Het aanbod van Sylvia is echt fantastisch, In het verleden heb ik eens een training bij Sylvia bijgewoond  en ik kan je verzekeren dat de informatie die zij gaf ik nog altijd gebruik. Haar manier van trainen is heel prettig. Met dit unieke aanbod kun je nog beter je klanten begrijpen, en leer je kleine signalen die de klant afgeeft om te zetten naar woorden waardoor je de ‘zere plek’ makkelijk kunt benoemen. Of zoals Sylvia het zegt: “Je leert woorden te geven aan wat je gevoel je ingeeft zodat de klant beter begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt.” Kijk op pagina 53 voor haar aanbod.

Het gesprek met Anke Meerding liep ontzettend uit, hahaha. Wat een warme vrouw en wat fijn dat  zij zo met Yvonne Stoevelaar meedacht over de positionering van ons vak. Haar aanbod om met jou te brainstormen is dan ook fantastisch en zou ik met beide handen aangrijpen. Hoe fijn is het eens met iemand te kunnen sparren en niet alles in je eentje te hoeven doen. Haar aanbod vind je op pagina 47.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.