Trendwebinar F/W

Trendwebinar F/W

Interviews met collega’s en trends zullen jouw als lezer weer inspireren. Je kunt je nu al opgeven voor het Trendwebinar op 28 juni. Aan de hand van de trends in K&S gaan we verder in op de trends voor het najaar en winter 2016-2017. Maar ook het artikel over de evolutie van kleuranalyses is interessant. Iedereen heeft immers wel eens een klant gehad die niet gemakkelijk te analyseren was. Het overkwam ook Paula die na verschillende analyse-uitkomsten niet meer wist welke kleuren ze nu het beste kon dragen. Het uitgebreide artikel over de ontwikkelingen in de branche en de positie van de image consultant vertelt hoe collega’s daarop inspringen. Het verhaal van Granny’s Finest is een bijzonder verhaal en een sociaal project om ouderen maatschappelijk te betrekken en te socializen. Als hoofdredacteur hoop ik dat je weer zal genieten van deze editie. En als je nog op vakantie gaat alvast een hele fijne vakantie.
Neem jij je K&S mee naar je vakantieadres? Maak dan een foto van jezelf met jouw K&S op je vakantieplek en stuur deze naar redactie@vakbladkleurenstjl en maak kans op een mooie zwart/witte armband.

armband winnen

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.