Behaaglijk & Warm

Behaaglijk & Warm

Een vest is altijd zo’n heerlijk kledingstuk voor elk jaargetijde. In de herfst en voorjaar is een vest ideaal als buitenjas. In de winter is het een heerlijk warm basiskledingstuk. Terwijl het item in de zomer handig is voor de chilling evenings.

MONIQUE BROUNS heeft een uitgebreide collectie vesten. Gebreid in Nederland van 40% Alpaca/ 40% Merino en 20% Acryl. Te verkrijgen in khaki, taupe, antraciet of roze, van oversized tot cape-achtig en van knielengte tot bolero. Welke vorm vest je draagt bij welk figuurtype kan een leuk onderdeel zijn van je kleur- en kledingadvies. Ook de overige items uit de collectie van MONIQUE BROUNS (34-44) zijn goed voor het geven van een kledingadvies en als personalshopper de moeite waard om eens bij Monique binnen te lopen.

 

Nickel Didde is fashionstylist en directeur van de Class of Style. Voor haar werk komt ze veel (nieuwe) merken tegen die ze graag deelt met jou. Immers hoe meer merken we kennen hoe beter we de klant kunnen adviseren. 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.