COVID-19 en jouw business

COVID-19 en jouw business

Iedereen voelt de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus te bestrijden. Een positieve mindset kun je houden door actief bezig te zijn met je business. Graag horen we wat jou bezighoudt en waar je wellicht tegenaan loopt of wat op dit moment een grote uitdaging voor je is. Door met elkaar mee te denken komen we wellicht tot goede ideeën? Om die reden organiseren we een online meeting waarin met met elkaar kunnen meedenken. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, stel ik voor maximaal met een groep van 10 collega’s deze online meeting te voeren. Als blijkt dat er meer belangstelling is, kunnen we meerdere data plannen.

Om te registreren klik hier.

Stuur je vraag van te voren in redactie@vakbladkleurenstijl.nl zodat ik e.a. kan structureren, eventueel vragen kan koppelen en een agenda kan maken. Ook deel ik graag mijn tips met jou.

Hoop je te zien! Warme groet Carla

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.