,

Duurzaam & Modisch

Duurzaam & Modisch

The Conscious Collection van Monique Collignon voelt als een aangename wandeling langs de boulevard. Een kleurrijke collectie, uitbundig maar toch ingetogen, geschikt voor alle zomerse festiviteiten.De MC Collignon The Conscious Collection levert een positieve bijdrage aan het milieu en gaat goed om met de arbeidsomstandigheden. De stoffen van de collectie bestaan voor bijna driekwart uit gerecyclede petflessen. Ook de overige 30% is volledig duurzaam en eco-vriendelijk geproduceerd.

De hoeveelheid afval in de wereld en met name plastic afval is gigantisch. Fashion is een van de meest vervuilende sectoren op dit moment. We moeten met z’n allen iets ondernemen om de wereld beter achter te laten voor de generatie na ons. “Door op deze manier te werken en collecties te maken, creëren we aandacht voor mens en milieu op alle vlakken. Consumenten dragen bij aan een beter en schoner milieu door ‘een Collignon’ te dragen”, aldus ontwerpster Monique Collignon.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.