editie 40 coming soon

editie 40 coming soon

Ik weet dat de lezers van K&S altijd met smart wachten wanneer hun lijfblad weer op de deurmat valt. Ik heb goed nieuws want volgende week, zo rond 23 september, kun je jouw herfsteditie verwachten. Wat hebben we deze keer voor jou in petto?

  • Een leuke fotoreportage over de drawstringbroek, je weet wel, zo een broek met een koordje door de broekband. Deze broek is bezig met een opmars die ongekend is.
  • Een achtergrond artikel over de diverse kraagvormen, die zeker dit najaar zeer actueel zijn, voert ons terug naar historische tijden. Een goede reden om jouw klanten uit te nodigen voor een workshop.
  • Een publicatie van een recent gehouden onderzoek over sollicitatiekleding en het effect daarvan op het zelfvertrouwen van de drager, levert niet direct nieuwe feiten op, maar…. de conclusies liegen er niet om. Uit het onderzoek blijkt onder meer dat de toegevoegde waarde  van een image consultant bijdraagt aan stressvermindering en aan een outfit die in balans is. Gebruik deze conclusies op jouw website (met bronvermelding) om jouw klanten/opdrachtgevers te overtuigen.
  • Ook het onderzoek naar stijltypes van onze ‘hofleverancier’ Max Dekker geeft interessante inzichten.
  • Daarnaast hebben we ook inspirerende interviews met collega’s en zie je hoe de wintertrends uit ed 39 zijn vertaald naar consumenten mode.

 

Wij hebben deze editie weer met veel plezier gemaakt en hopen dat iedereen deze editie met net zoveel plezier zal lezen.

Enjoy,

Carla en het redactieteam

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.