Eerste Kerstkledingteststraat

Eerste Kerstkledingteststraat

Op 15 december opent in Rotterdam de eerste gratis Kledingteststraat van Europa. Bedoeld voor mensen die voor weinig geld in een feestelijke outfit Kerst willen vieren.

Initiatiefnemer is Merel van ’t Wout uit Rotterdam. Ze geeft gratis adviezen over hoe je feestelijke combinaties maakt met kleding uit je eigen garderobekast en een eigen twist aan je outfit geeft. In de kerstkledingkerststraat geeft Merel ook tips over hoe je kleding duurzaam combineert. De kerstkledingteststraat is helemaal coronaproof. Iedereen kan zich gratis door de digitale teststraat laten begeleiden en deelnemers krijgen direct de uitslag en een advies voor de komende kerst mee naar huis. De opening is op dinsdag 15 december om 16.00 uur en 20.00 uur. Daarna is de kerstkledingteststraat open op 16, 17 en 21 december. Zie voor meer informatie de website van HiStyle.

Merel van ’t Wout is stylist, opleider en auteur. Na haar modeopleiding ontwikkelde ze zich tot een internationaal gewaardeerde stylingcoach. In de loop der jaren adviseerde zij duizenden vrouwen en mannen en heeft zij meer dan 500 stylisten en docenten opgeleid. Ze schreef eerder de bestseller ‘Kleding Genoeg Vrouwen’. Haar meest recente boek ‘Mooi met Kleding’ verscheen deze maand.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.