Kleur&Stijlcafé

Kleur&Stijlcafé

Het Kleur&Stijlcafé is de ontmoetingsplek voor de modeprofessional die meer business en energie wil.  Noteer alvast de datum 9 april! De achtste editie van het Kleur&Stijlcafé is in Dordrecht. Twee interactieve inspiratiesessie dagen de deelnemers uit om hun kennis in de praktijk te laten zien en van elkaar te leren. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje tijdens het walking dinner. Wilma Weber ontvangt het Kleur&Stijlcafé in haar bedrijf MixsMode dat garant staat voor een avondje top gastvrijheid, humor en kennis delen.

Inspiratie sessie 1. – Jeannette Hanenburg van ColourProfessionals verzorgt een verdiepende interactieve sessie over kleurcontrast. Theoretische uitleg gaan de deelnemers zelf aan de slag. super interessant onderwerp ook voor de meest ervaren stylist. Ter voorbereiding raden we je aan om het artikel Kleurcontrast uit ed. 45 van K&S te lezen en ook mee te nemen. Heb je deze niet meer, stuur dan een mailtje naar redactie@vakbladkleurenstijl.nl 

Inspiratie sessie 2. – Weet jij feilloos het juiste broekmerk te kiezen voor jouw klant of ben je nieuwsgierig naar het verschil in pasvorm? Wilma is de broekenspecialist en wil graag haar kennis delen over de pasvorm en specialiteit van de diverse merken. Doel: de klant beter informeren en een brug slaan tussen retailer en imago stylist. En ook bij deze sessie word je uitgedaagd en aan het werk gezet.

Ondernemen 4.0 gaat over betekenisvol ondernemen waarbij betrokkenheid en verbinding maken van cruciaal belang zijn. Mensen verwachten meer maatwerk en meer service, zogenaamde ‘smart factory’: slimme productie en dienstverlening. Ondernemers moeten dus op zoek naar nieuwe of vernieuwde producten of diensten. Is er nog wel plek voor de image stylist met winkels die taken overnemen, kledingbox-services en de jeugd die opstoomt? Praat mee over hoe jij de toekomst ziet van het imagevak.

Het walking dinner wordt verzorgd door cateraar Laura’s Keuken en staat garant voor een heerlijke smaakbeleving. Naast de inspirerende sessies is er tijd om te netwerken en je verhaal en/of vraag te stellen over ondernemen. Voor iedere bezoeker is er een verrassing na afloop. Wij zijn enthousiast en hopen je te mogen begroeten in het reizende Kleur&Stijlcafé. Je bent van harte welkom! Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Het Kleur&Stijlcafé is ook voor niet abonnees toegankelijk. aanmelden kan via redactie@vakbladkleurenstijl.nl geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Wanneer: Maandag 9 april

Tijd: van 16.30 uur tot 20.30 uur

Waar: Damplein 30-34 | Dordrecht

Aanmelden: redactie@vakbladkleurenstijl.nl

Kosten incl. diner en drankjes: € 21,50

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.