K&Scafé

K&Scafé

Op 31 oktober  is het Kleur&Stijlcafé te gast bij Helmie van Montfort in Bergijk. Ontmoeten en inspireren staan centraal. De ontvangst gebeurt met een kleurentheeceremonie onder begeleiding van Margot Ruiter. Zij is de distribiteur van Zucci thee en laat jou als image professional graag deze kleurenthee ervaren en inspireert je hoe jij deze wellicht kunt inzetten. Helmie toont haar jurkencollectie voor de volle vrouw en informeert over eventuele samenwerkingen en introduceert haar nieuwe webshop. Curves Wear is te gast en laat zien wat goede foundation en shape wear betekent voor het vrouwenfiguur. Iets waar wij als professionals ons natuurlijk al lang bewust van zijn, maar op dat gebied verandert er ook een hoop. Zij doen dat op een interactieve manier waardoor  jouw kennis over shapewear een update krijgt. Met deze input kun je uiteraard je klanten weer professioneel helpen en informeren. Daarnaast neemt hoofdredacteur Carla van den Puttelaar de aanwezigen mee in toekomst van het imagevak. Welke ontwikkelingen zijn gaande en wat betekent dat voor de image professional en hoe speel je daarop in. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens verzorgt en is er een heerlijk buffet. De vergoeding voor de catering bedraagt €22,50. Inloop is vanaf 16.00 uur, start programma 16.30. Einde is rond 20.00 uur.

Aanmelden voor het K&Scafé kan via redactie@vakbladkleurenstijl.nl waarna je een factuur en een persoonlijke uitnodiging zal ontvangen. Kom ook naar het K&Scafé en laat je inspireren.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.