K&Scafé

K&Scafé

Op 16 oktober vindt  in Amsterdam de 7e editie van het K&Scafé plaats en zijn we te gast in het World Fashion Centre bij Chiarico. Het programma start met een verdieping over de huidkleuranalyse. Collega Regien Strategier is samen met haar dochter Rosa een van de gasten die zorgt voor verdieping op het vakgebied. Zoals veel collega’s zullen weten is Regien al jaren geïnteresseerd in verschillende huidtonen en raakt ze nog altijd geboeid. Na een gedegen onderzoek is zij met haar dochter tot nieuwe inzichten gekomen waardoor het adviseren van de juiste foundation nauwkeuriger en gemakkelijker wordt. Tijdens een interactieve presentatie gaan de deelnemers zelf aan de slag om deze verdiepende methodiek te ervaren. En alsof dat nog niet genoeg is dagen wij je uit om jouw inspiraties te delen hoe je een overhemd op een andere wijze kunt dragen/stylen. Daarnaast maak je kennis met Arien van Cees&Co en kun je ervaren hoe onderscheidend haar handgemaakte overhemden zijn, ontmoet je Marianne Moerman, het creatieve brein achter VJR Jewels and More en doet gastvrouw Jeanny een voorstel hoe stylisten kunnen samenwerken. Interactief en verdiepend is de rode draad van het Kleur&Stijlcafé en dat alles onder het genot van een hapje en drankje. Onder de deelnemers verloten we een aantal leuke cadeaus. Je kunt je nu aanmelden, zodat je verzekerd bent van een plaats. Aanmelden kan via redactie@vakbladkleurenstijl.nl    De kosten zijn €22,50 voor de catering en een Parkeerkaart voor de parkeergarage. Na aanmelding ontvang je de exacte gegevens. Super leuk als je er bij bent.

datum: 16 oktober

tijd: 16.00 tot 20.30

locatie: WFC Amsterdam

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.