Back to werk

Back to werk

Ondanks dat ik nooit op vakantie ga in de zomerperiode omdat wij dit altijd in het najaar plannen, heb ik toch een zomergevoel gehad.  Ten eerste werkte het weer lekker mee en daarnaast heb ik wat korte trips gemaakt waaronder een lang weekend naar Londen. En natuurlijk heb ik toen de expositie bezocht over Balenciaga en die als stylist zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wellicht ga jij in najaar naar het FIPIcongres in Londen en kun je dit combineren, de expositie duurt nog tot 18 februari. En als je in Londen bent bezoek je natuurlijk ook Harrods. Wat een weelde, ik heb echt mijn ogen uit gekeken omtrent zoveel overdaad en luxe. Op de mode afdeling trok de broek van Balenciaga mijn aandacht. Een broek met de schoenen er direct aan vast. Een gesprekje met de verkoopmedewerkster leerde mij dat de schoenmaat leading is voor de fit en niet de broekmaat. De stof is rekbaar dus kan zich aanpassen aan het figuur, zo informeerde ze mij. Sock-boots en schoenen is de trend voor het najaar en Balenciaga heeft dat lekker uitvergroot. Natuurlijk hebben we ook nog even in het restaurant gegeten en daarmee ons bezoekje aan Harrods en Londen afgesloten. Ik hoop dat jij ook genoten hebt van de zomerperiode en wie weet zien we elkaar bij de LOIC op 22 september of bij het K&Scafé op 31 oktober.

een sock boot zoals we die dit najaar veel gaan zien
Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.