Modefabriek niet live

Modefabriek niet live
Helaas moeten we toch communiceren dat de Modefabriek van 11 & 12 juli aanstaande is geannuleerd.
Door de steeds veranderende maatregelen was het lang niet duidelijk hoe de Modefabriek de uitvoering van het toegangsbeleid moesten organiseren. Deze langdurige onzekerheid is onder meer de oorzaak dat standhouders en bezoekers niet de garantie kan worden geboden van een kwalitatief en kwantitatief waardig evenement.
Caroline Krouwels, directeur Modefabriek: “Het doet ons heel erg goed dat er zoveel merken hebben toegezegd om mee te doen aan Modefabriek, dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Door de talloze gespreken die we met de markt voeren, weten we dat de merken en buyers elkaar dolgraag weer willen zien. Wij vinden het daarom verschrikkelijk dat het nu niet kan, want wij waren helemaal klaar voor de fysieke ontmoeting.” De kick-off van het seizoen, die normaal live op Modefabriek plaatsvindt, is voor nu nog een keer online.
Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.