Modetrends voor het been

Modetrends voor het been

Al geruime tijd is de trend op het gebied van beenmode: gekleurde panty’s, kniekousen, huidskleurige of juist dikke zwarte maillots. De catwalk is toonaangevend op dit gebied.

Hoe vertalen we deze trends naar onze klant? Het dragen van een jurk of rok roept de volgende vraag op: Wat voor panty, maillot of denier kous combineer je eronder?

Het Amerikaanse merk Leg Avenue heeft een uitgebreid assortiment beenmode. Van netkous tot maillot van 10-60 denier, van panty tot kniekousjes. Je hoeft echt niet de mooiste benen van de wereld te hebben om gezien te worden in Leg Avenue. Met de juiste keus panty krijgt iedere vrouw geweldige benen.

Tip: Geef naast een kleding-/kleuradvies ook meteen aan wat een dikke denier panty met een figuur kan doen en wat het effect is van een zwarte of juist een gekleurde panty. Wellicht staat Leg Avenue wel open om een klein assortiment in je stylingkit te bevoorraden.

Voor info kijk op: www.legavenueeurope.com
0242-403444
sales@legavenueeurope.com

 

Nickel Didde is fashionstylist en directeur van de Class of Style. Voor haar werk komt ze veel (nieuwe) merken tegen die ze graag deelt met jou. Immers hoe meer merken we kennen hoe beter we de klant kunnen adviseren.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.