Met zwier en swung

Met zwier en swung

Jurken ze zijn er te kust en te k(l)eur. Een tijdloos item voor zowel zomers en winters en een fijne basis voor je garderobe. Jurken passen bij elk figuur als je er maar een kiest die jou flatteert. Een recht model, een prinsessenlijn of juist een zandlopervorm met wijd uitlopende rok. De collectie van MARCHA HÜSKES heeft diverse modellen, van eenvoudig minimalistisch tot uitbundig flamboyant. Niet alleen in de keus qua belijning groots, ook haar kleuren en stoffen zijn zeer gevarieerd. Van zachte crèmes en primaire kleuren tot grafisch zwart- wit. De stofcollectie bestaat uit lichte zijde, gekreukte katoen, soepel vallende jerseys, crêpes en jacquards.

Tip: De collectie is uitermate geschikt voor het geven van een kleding- en kleuradvies.

Voor informatie kijk op www.marchahuskes.com
Prijzen variëren van € 175,- tot € 650,-

 

Nickel Didde is fashionstylist en directeur van de Class of Style. Voor haar werk komt ze veel (nieuwe) merken tegen die ze graag deelt met jou. Immers hoe meer merken we kennen hoe beter we de klant kunnen adviseren. 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.