Discussiegroep

Discussiegroep

Graag willen we jouw mening horen over het imago van ons vak. Dit n.a.v. de discussie op Styling Advisory Comitee en de input van collega Sonja Gielen. De discussie op Styling Advisory ging over welke waarde een image professional toevoegt en hoe het komt dat die waarde niet (zo) wordt gezien. Collega Sonja had een klant die tegen haar zei dat ze blij was dat zij een ‘normale’ vrouw was. Wat de vraag oproept of mensen (klanten) zich voldoende kunnen identificeren met ons?

Het lijkt me fijn met een groep collega’s te discussiëren over dit onderwerp of ons imago ons helpt of juist stagnerend werkt. Ook in het kader van het thema samenwerken voor editie 59 van K&S waar Yvonne Stoevelaar de gastredacteur zal zijn, is deze discussie zeker aanvullend en kan wellicht een mooi artikel opleveren voor deze editie.

Laat ook jouw visie horen en discussieer mee op 22 april om 9.30 uur. Klik hier om je aan te melden voor de Zoom meeting, registratie is verplicht.

Wil je wel meediscussiëren, maar past de datum en/of tijd niet in je agenda, laat het weten via redactie@vakbladkleurenstijl.nl dan plannen we een ander tijdstip met jou.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.