Personal Power Plus

Personal Power Plus

Ben jij er aan toe om jezelf te profileren en op zoek naar een unieke werkvorm? Met de Powerdag krijg je inzicht in wie je bent, wat je moeiteloos kunt, wat jouw diepste drijfveren zijn en hoe je dat zichtbaar maakt, op een manier die helemaal past bij jouw persoonlijkheid. Dit kun je gebruiken om jezelf onderscheidend te profileren, je doelgroep glashelder te krijgen en je aanbod meer waarde te bieden, waardoor je klanten naar je toe trekt die echt bij jou passen en waardoor je zelf als expert zichtbaar succesvol wordt. Ook ervaar je wat het voor jou kan betekenen om met de werkvormen, rapporten en materialen van Personal Power Plus© te werken.

De Powerdag geeft op een interactieve, kleurrijke en positieve manier veel inzicht in jezelf en kan tegelijkertijd een unieke en onderscheidende start voor een traject met jouw klant zijn. Als je klanten meeneemt naar deze Powerdag versterk je moeiteloos jouw expertise status. Je kunt je klant de mogelijkheid bieden om na de Powerdag aan de hand van het Powertype rapport in een traject of aantal sessies – over kleur, stijl, imago, garderobeopbouw of coaching – verder aan de slag te gaan, om je klant zichtbaar succesvol te maken. Als je 2 klanten meebrengt naar de Powerdag, is jouw entree gratis.

De Powerdagen worden gegeven op 30 juni in Zwolle, 1 juli in IJsselstein en op 7 juli in Vlissingen. Personal Power Plus – ook jouw blauwdruk voor succes – is één van de werkvormen van Home of Image, het bedrijf van Jannie Boer en Pauline van der Veeken. Inmiddels werken ruim 250 experts (ambitieuze image consultants, coaches, trainers en loopbaanbegeleiders) succesvol met de producten en diensten van Home of Image.

Doe mee aan de Powerdag en geef jouw Power een boost via www.personalpowerplus/powerdag.

De prijs voor deze dag bedraagt 127 euro (ex. BTW) , inclusief Powertype rapport, materialen en een heerlijke lunch.

PERSONAL POWER PLUS is jouw blauwdruk voor succes.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.