Snoepjes van de Modefabriek

Snoepjes van de Modefabriek

Op de Modefabriek speurden wij van de redactie naar bijzonderheden die jij als stylist moet weten.

Het merk RJ bodwyear heeft niet alleen een kleurrijke underwear collectie voor mannen en vrouwen, maar ook de T-shirts zijn bijzonder. Onder de oksels is een speciale zone behandeld met gepatenteerde scabeautex waardoor zweet wordt opgenomen en verdampt en zweetgeurtjes geen kans krijgen. De T-shirts zijn verkrijgbaar met een ronde hals, V-hals en diepe V-hals voor zowel voor mannen als vrouwen.

modefabriek

Het merk Dom verkoopt handgemaakte cross bodybags of heuptasjes; een zeer actueel accessoire. De band kun je zelf kiezen waardoor je altijd jouw unieke tasje hebt. De tasjes en banden worden gemaakt van restanten stof en lokaal geproduceerd in atelier Opnieuw in Amsterdam zo vertelt Zheng Ou van den Berg mij. Het atelier is opgezet door Abdul & Mohamad uit Syrië. Beide hadden een eigen kledingreparatie en atelier in Syrië en zijn samen de zaak in Amsterdam gestart.

modefabriek

Op zoek naar een kleurrijke businesstas dan is het merk Gigi Fratelli een optie. Dit merk verkoopt businesstassen en trolleys in 15 kleuren. De tas heeft van binnen diverse compartimenten waardoor je snel je spullen terug kunt vinden. Kortom een kleurrijke en functionele tas gemaakt in Italië.

modefabriek

Een cashmere truitje is een heerlijk basisstuk. Zeker als je kunt kiezen uit maar liefst 37 kleuren. De truitjes van People’s Republic of Cashmere worden duurzaam geproduceerd, vervoert per trein en verpakt in een recyclebare verpakking. Om je aankoop goed te verzorgen verkopen ze zelfs cashmere shampoo.

modefabriek

Een ander accessoire waarvan we nooit genoeg krijgen is de shawl. De shawl van het merk Yess vond ik wel heel bijzonder doordat deze gecombineerd is met plissé. 

modefabriek

De schoenen van Liebre Style doen hun naam eer aan. De designer heeft niet alleen de vrijheid genomen om in het schoenontwerp stoffen te combineren met leer, maar de schoenen hebben ook een hoogdraagcomfort doordat de binnenkant is bekleed met kurk en ze zien er zeer stylish uit.

modeafbriek

Als laatste wil ik de colberts met bodywarmer van het merk Seven Square er nog uitlichten. De bodywarmer is uitneembaar zodat het colbert en bodywarmer ook afzonderlijk gedragen kunnen worden. Seven Square is een mannenlabel waarvan ik fan ben doordat het lekker jong en hip oogt en altijd weer iets verrassend heeft.

modefabriek

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.