Accessoires als modetrend

Accessoires als modetrend

Sieraden zijn een aanvulling op je kledingstijl en geven een persoonlijke touch. Accessoires mogen ook weer groot en opvallend zijn als we de catwalktrends volgen.

Goudsmit Marije Geursen ontwerpt sieraden die een verhaal vertellen, waardoor de accessoires een persoonlijke boodschap kunnen uitdragen. Haar nieuwe sieradenlijn “Let me hide myself in Thee” is geïnspireerd om dichtbij een bijzonder persoon te zijn. Medaillons zijn hierin een belangrijk onderdeel. De trend is om goud en zilver te combineren. Sommige kleuren goud kunnen op bijvoorbeeld een gelige/olijfkleurige huid een vale glans krijgen. Kies dan voor witgoud of zilver.

Voor info omtrent de sieraden van Marije Geursen kijk op: www.marijegeursen.nl 

 

Nickel Didde is fashionstylist en directeur van de Class of Style. Voor haar werk komt ze veel (nieuwe) merken tegen die ze graag deelt met jou. Immers hoe meer merken we kennen hoe beter we de klant kunnen adviseren.

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.