,

Balmain gekte

Balmain gekte

Trend: run op H&M Balmain-items. Wij noemen het Balmain gekte. Wie is er nu gek? Degene die als gekken door de H&M rennen om de beste en leukste trendy items van de Balmaincollectie te scoren of zijn dat de mensen die via Marktplaats deze kleding kopen en daar rustig het dubbele voor neerleggen.

Of is dit de nieuwe trend van kledingruil en online kleding aanschaffen?

De samenwerking van H&M met Balmain is natuurlijk een buitenkansje om een Balmain piece te bemachtigen. De gehele collectie van modeontwerper Olivier Rousteing was binnen twee uur na de start van verkoop zowel online als in de winkels uitverkocht. Degene die in het wilde weg graaien in de H&M winkels en online allerlei items bestellen zouden zich moeten schamen. Op deze manier geld verdienen is erg onsportief en a-sociaal. De enige manier om deze handel te stoppen is om deze items, die via Marktplaats en Ebay worden aangeboden, niet te kopen. Deze trend wordt in stand gehouden door de koper zelf.

Balmain gekte

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.